Construction Media heeft het ISO 27001 certificaat behaald! Sinds maart 2021 zijn wij officieel ISO27001 gecertificeerd, wij zijn enorm trots op deze mijlpaal! Hiermee kunnen wij als bedrijf aantonen dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging en dat we de gegevens van onze klanten met zorg behandelen. Dit biedt zekerheid en vertrouwen. Tegenwoordig is het verkrijgen van online informatie steeds gewilder, je wilt er dan ook zeker van zijn dat deze informatie veilig is én blijft!

Vernieuwd! Toolbox Ladders

19 januari 2020 10:38

Ladders worden gebruikt bij kortstondige klusjes op hoogte of bij het betreden van een hoger gelegen werkplek. De maximale stahoogte in deze film is nu beperkt tot 5 meter zodat voldaan wordt aan de vernieuwde toetstermen van het VCA basis. Dit en alle andere veiligheidsmaatregelen zie je in deze film.
Toolboxfilm
Deze algemene introductiefilm van de Bouwbox is vernieuwd. In deze film staat algemene veiligheid, gezondheid en milieu centraal. Dit onderwerp kun je voor ieder project inzetten.
Werk je in de bouw dan wordt je lichaam dagelijks flink belast. Bij een te hoge fysieke belasting kun je lichamelijke klachten krijgen, waardoor je het werk niet meer goed of helemaal niet meer kunt doen. Let dus op je tilhouding en respecteer het maximaal te tillen gewicht.
Toolboxfilm

Nieuw! Toolbox LOTOTO

19 november 2019 16:23

Medewerkers die onderhoud of reparaties uitvoeren aan machines en installaties doen risicovol werk. Zij openen machines of delen van installaties waardoor zij andere gevaren kunnen tegenkomen dan de medewerkers die de machines of installaties bedienen. De LOTOTO procedure is ervoor om machines en installaties veilig te stellen en te voorkomen dat deze ongecontroleerd in werking treden tijdens onderhoud en reparaties.
Toolboxfilm


Archief berichten: